Hola, opositors i opositores! Esteu estudiant l’examen d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya? Si és així, us interessa saber quan tindrà lloc l’examen l’any 2024-2025. Durant la vostra preparació del test de l’oposició d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya, us mantindrem al dia amb la informació actualitzada de les dates tan aviat com es publiquin de manera oficial. Continueu llegint per a saber-ho tot!

Contenido también disponible en castellano, solo tenéis que seguir hacia abajo para leerlo.

¡Haz clic aquí para ver el contenido en castellano!


Data del test d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya 2024-2025: informació oficial

El pròxim test de les oposicions d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya seguirà les bases de l’última convocatòria, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) el 30 de maig de 2024. En publicar aquest article encara no es coneix quan serà l’examen.

Per això, la nostra recomanació és que us mantingueu pendents de les actualitzacions de la nostra web i del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Seus d’examen d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya de 2024-2025

Segons la convocatòria actual, sabem que les seus d’examen s’establiran en les localitats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. No obstant això, les bases estableixen com a requisit que hi hagi un mínim de persones aspirants per cadascuna de les seus.

Així doncs, en el moment de publicació d’aquest article no és possible saber si hi haurà una seu en la localitat que preferiu. Quan es publiqui la llista definitiva de persones admeses i excloses, podreu saber-ho.

On consultar la data de l’examen d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya?

En el moment en què es publiqui la llista definitiva de persones admeses i excloses per a aquesta oposició, podreu conèixer el lloc, el dia, l’hora i les condicions de realització de la prova en qüestió.

La data de l’examen en la llista d’admesos i exclosos la trobareu en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i en el portal web de la Generalitat. Per una altra banda, us oferim en el nostre calendari d’oposicions de comunitats autònomes un sistema d’alertes gratuït per correu electrònic per a mantenir-vos totalment al dia de les novetats.

Altres dates clau de les oposicions d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya

Existeixen altres dates, a més a més de la data d’examen d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya, que poden ser del vostre interès. Ara mateix, són aquestes:

  • Data d’inscripció: el termini de presentació d’instàncies és des del 31 de maig fins al 28 de juny de 2024

Aviat s’hi aniran sumant més dates d’aquest procés selectiu.

Com saber quan serà l’examen d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya?

Com que encara no s’ha publicat la data de l’examen d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya en l’actual convocatòria, segurament us preguntareu com podeu saber quan serà l’examen.

Podem estimar en comparació amb l’anterior convocatòria, tot i que es tractava d’un procés d’estabilització, que no és el cas actual. Per això, ens fixarem en una altra convocatòria del mateix tipus, però del cos Administratiu, en lloc d’Auxiliar Administratiu. Però de la mateixa administració, és clar, la Generalitat de Catalunya.

Amb data 1 de juliol de 2008 es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’última convocatòria del cos Administratiu. La data de presentació de sol·licituds, com en la convocatòria d’Auxiliar Administratiu que ens ocupa, va començar el dia següent.

El 3 d’octubre de 2008, es va publicar la llista d’admesos i exclosos, així com la data de l’examen, que seria l’11 d’octubre.

Podeu fixar-vos en el temps transcorregut d’ençà que es va fer pública la convocatòria fins que es va publicar la data d’examen. El temps transcorregut va ser de tres mesos i dos dies i, després, van passar 8 dies fins a la data de l’examen. Si feu números, després de publicar-se la convocatòria van passar gairebé tres mesos i mig fins a la realització de l’examen.

En qualsevol cas, com que el 31 de maig de 2024 es va publicar l’actual convocatòria, en funció d’aquests terminis, la data d’examen podria situar-se a mitjan de setembre d’aquest any.

En què consisteix el test d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya en 2024-2025?

El test d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya s’estructura en tres exercicis principals dins de la fase d’oposició:

  1. Test de coneixements:
    • És obligatori i eliminatori
    • Consisteix a respondre un qüestionari de 60 preguntes tipus test, més 5 de reserva, amb quatre respostes alternatives, de les quals només una és correcta
    • Té una duració de 90 minuts
    • Es qualifica de 0 a 25 punts
    • Per a resultar apte/a en aquest exercici cal obtenir una qualificació mínima de 12,5 punts
  2. Supòsit pràctic, tipus test:
    • És obligatori i eliminatori
    • Consisteix a resoldre un test de supòsit pràctic de 25 preguntes, més 5 de reserva, sobre el contingut dels temes 4, 5, 9, 10, 11, 12, 13 i 14 del temari
    • Té una duració de 90 minuts
    • Es qualifica de 0 a 35 punts
    • Per a resultar apte/a en aquest exercici cal obtenir una qualificació mínima de 17,5 punts
  3. Proves d’idioma:
    • Català (per aquells qui no tinguin el nivell C1):
      • Dividit en dues parts: una escrita (expressió escrita i gramàtica/lèxic) i una oral (exposició i conversació)
      • S’avalua com a apte o no apte, i és necessari obtenir com a mínim un 63% de la puntuació en l’expressió escrita i un 65% en la puntuació total de l’examen per a ser considerat apte
    • Castellà (per aquells qui hagin de demostrar-ne la competència):
      • Inclou una redacció i una conversació
      • El temps màxim és de 45 minuts per a la part escrita i 15 minuts per a l’oral
      • També s’avalua com a apte o no apte

Com preparar-me per a la data de l’examen d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya? Consells

Perquè us prepareu de la millor manera possible, us volem deixar alguns consells de cara a l’examen:

  • Començar tan aviat com sigui possible a preparar-vos: és a dir, tot i que penseu que us sobra temps, això no sol ser veritat. Primer, perquè com més temps per a l’estudi i la revisió, millor. Segon, perquè mai se sap quins contratemps poden aparèixer
  • Reuniu des del principi tots els materials d’estudi: heu de tenir el temari actualitzat a l’última convocatòria, així com resums, esquemes i test
  • Sigueu realistes en la vostra planificació: és important posar-se metes i objectius i anar revisant que els compliu, però han de ser objectius realistes, per a evitar que us frustreu si no els aconseguiu. Si voleu fer un seguiment d’una forma senzilla, podeu descarregar el nostre OpoTracker gratuït
  • Manteniu espai per al descans i la desconnexió: a més a més d’esforçar-vos en l’estudi, heu de poder descansar i desconnectar. És fonamental per a evitar la fatiga i l’estrès i que pugueu rendir durant tot el procés. El mètode Pomodoro us ajudarà amb la gestió del temps

Ara que ja podeu estimar quan és l’examen d’Auxiliar Administratiu de la Generalitat de Catalunya l’any 2024-2025, us serà més fàcil realitzar una planificació.

Molts ànims en l’estudi i bona sort en els exàmens!


¿Cuándo es el examen de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña en 2024-2025?

¡Hola, opositores y opositoras! ¿Estáis estudiando el examen de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña? Si es así, os interesa saber cuándo tendrá lugar el examen en 2024-2025. Durante vuestra preparación del test de la oposición de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña, os mantendremos al día con la información actualizada de las fechas en cuanto sean publicadas de manera oficial. ¡Seguid leyendo para saberlo todo!


Fecha del test de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña 2024-2025: información oficial

El próximo test de las oposiciones de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña seguirá las bases de la última convocatoria, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Cataluña (DOGC) el 30 de mayo de 2024. Al publicar este artículo todavía no se conoce cuándo será el examen.

Por eso, nuestra recomendación es la de que permanezcáis pendientes de las actualizaciones de nuestra web y del Diari Oficial de la Generalitat de Cataluña.

Sedes de examen de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña de 2024-2025

Siguiendo lo publicado por la convocatoria actual, sabemos que las sedes de examen se establecerán en las localidades de Barcelona, ​​Gerona, Lérida y Tarragona. No obstante, las bases establecen como requisito para ello que haya un mínimo de personas aspirantes por cada una de las sedes.

Así pues, a fecha de publicación de este artículo no es posible saber si habrá una sede en la localidad que preferís. Cuando la lista definitiva de personas admitidas y excluidas se publique, podréis saberlo.

¿Dónde consultar la fecha del examen de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña?

En el momento en que se publique la lista definitiva de personas admitidas y excluidas para esta oposición, podréis conocer el lugar, el día, la hora y las condiciones de realización de la prueba en cuestión.

La fecha del examen en la citada lista de admitidos y excluidos la encontraréis en el Diari Oficial de la Generalitat de Cataluña (DOGC) y en el portal web de la Generalitat. Por otra parte, os ofrecemos en nuestro calendario de oposiciones de comunidades autónomas un sistema de alertas gratuito por correo electrónico para manteneros totalmente al día de las novedades.

Otras fechas clave de las oposiciones de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña

Existen otras fechas, aparte de la fecha de examen de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña, que pueden ser de vuestro interés. Por ahora, son estas:

  • Fecha de inscripción: el plazo de presentación de instancias es desde el 31 de mayo hasta el 28 de junio de 2024.

Pronto se irán sumando más fechas de este proceso selectivo.

¿Cómo saber cuándo será el examen de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña?

Al no haberse publicado aún la fecha del examen de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña en su actual convocatoria, seguramente os preguntaréis cómo podéis saber cuándo será el examen.

Podemos estimar la anterior convocatoria, aunque en su caso se trataba de un proceso de estabilización, que no es el caso actual. Por ello, nos fijaremos en otra convocatoria del mismo tipo, pero del cuerpo Administrativo, en lugar de Auxiliar Administrativo. Eso sí, de la misma Administración, claro, la Generalitat de Cataluña.

Con fecha 1 de julio de 2008 se publicó en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la última convocatoria del cuerpo Administrativo. La fecha de presentación de solicitudes, como en la convocatoria de Auxiliar Administrativo que nos ocupa, comenzó al día siguiente.

El 3 de octubre de 2008, se publicó la lista de admitidos y excluidos, así como la fecha del examen, que sería el 11 de octubre.

Podéis fijaros en el tiempo transcurrido desde que se hizo pública la convocatoria hasta que se publicó la fecha de examen. El tiempo transcurrido fue de tres meses y dos días y, tras ello, pasaron 8 días hasta la fecha del examen. Si hacéis números, tras publicarse la convocatoria pasaron casi tres meses y medio hasta la realización del examen.

En cualquier caso, dado que el 31 de mayo se publicó la actual convocatoria, en función de estos plazos, la fecha de examen podría caer a mediados de septiembre de este año.

¿En qué consiste el test de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña en 2024-2025?

El test de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña se estructura en tres ejercicios principales dentro de su fase de oposición:

  1. Test de conocimientos:
    • Es obligatorio y eliminatorio
    • Consiste en responder un cuestionario de 60 preguntas tipo test, más 5 de reserva, con cuatro respuestas alternativas, de las cuales solo una es correcta
    • Tiene una duración de 90 minutos
    • Se califica de 0 a 25 puntos
    • Para resultar apto/a en este ejercicio se debe obtener una calificación mínima de 12,5 puntos
  2. Supuesto práctico, tipo test:
    • Es obligatorio y eliminatorio
    • Consiste en resolver un test de supuesto práctico de 25 preguntas, más 5 de reserva, sobre el contenido de los temas 4, 5, 9, 10, 11, 12, 13 y 14 del temario
    • Tiene una duración de 90 minutos
    • Se califica de 0 a 35 puntos
    • Para resultar apto/a en este ejercicio se debe obtener una calificación mínima de 17,5 puntos.
  3. Pruebas de idioma:
    • Catalán (para quienes no posean el nivel C1):
      • Dividido en dos partes: una escrita (expresión escrita y gramática/léxico) y una oral (exposición y conversación)
      • Se evalúa como apto o no apto, siendo necesario obtener al menos un 63 % de la puntuación en la expresión escrita y un 65 %en la puntuación total del examen para ser considerado apto
    • Castellano (para quienes requieran demostrar su competencia):
      • Incluye una redacción y una conversación
      • El tiempo máximo es de 45 minutos para la parte escrita y 15 minutos para la oral
      • También se evalúa como apto o no apto

¿Cómo prepararme para la fecha del examen de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña? Consejos

Para que os preparéis de la mejor forma posible, os queremos dejar algunos consejos de cara al examen:

  • Empezar lo antes posible a prepararos: es decir, aunque penséis que os sobra tiempo, esto no suele ser verdad. Primero, porque cuanto más tiempo para estudio y repaso, mejor. Segundo, porque nunca se sabe qué contratiempos aparecerán
  • Juntad desde el principio todos vuestros materiales de estudio: debéis tener el temario actualizado a la última convocatoria, así como resúmenes, esquemas y test
  • Sed realistas en vuestra planificación: es importante ponerse metas y objetivos e ir revisando que los cumplís, pero deben ser objetivos, para evitar que os frustréis si no los conseguís. Si queréis hacer un seguimiento de una forma sencilla, podéis descargar nuestro OpoTracker gratuito
  • Mantened espacio para el descanso y la desconexión: además de esforzaros en el estudio, debéis poder descansar y desconectar. Es fundamental para evitar la fatiga y el estrés y que podáis rendir todo el proceso. El método Pomodoro os ayudará con la gestión del tiempo

Ahora que ya podéis estimar cuándo es el examen de Auxiliar Administrativo de la Generalitat de Cataluña en 2024, os será más fácil realizar una planificación.

¡Mucho ánimo en el estudio y buena suerte en los exámenes!


¿Tenéis dudas? Probablemente ya las hayamos resuelto en nuestro centro de ayuda. Si no encontráis vuestra pregunta aquí, escribidnos a [email protected] o llamadnos al 919040798 y os ayudaremos.

Únete ya a nuestra Página de Facebook «OpositaTest Generalitat de Cataluña» y mantente siempre al día de las últimas novedades en nuestro Canal Especializado de Telegram.

El equipo de OpositaTest

www.opositatest.com