Hola, opositors i opositores! Una de les millors formes de preparar el procés selectiu de Mossos d’Esquadra és consultar els exàmens d’anys anteriors i practicar amb exercicis similars.

En aquest article trobareu exàmens oficials de les Ofertes d’Ocupació Pública de 2020, 2021 i 2022, amb plantilles correctores. I us els podeu descarregar gratis!

Contenido también disponible en castellano, solo tenéis que seguir hacia abajo para leerlo.

¡Haz clic aquí para ver el contenido en castellano!

Descarrega gratis exàmens oficials corregits de Mossos d’Esquadra

Us hem preparat un document amb les preguntes dels exàmens de les convocatòries 2021-2023 de Mossos d’Esquadra (OOP 2020, 2021 i 2022). A més, inclou plantilles correctores perquè sàpigues a l’instant les qüestions que has de revisar.


  • ATENCIÓ: Tot i que són exàmens oficials -amb la corresponent plantilla correctora-, poden contenir preguntes anul·lades o legislació derogada. A OpositaTest totes les preguntes de Mossos d’Esquadra estan adaptades al temari oficial i la normativa vigent. A més, cada resposta inclou la justificació per ajudar-vos a comprendre millor el programa oficial de l’oposició.

Com és el test de Mossos d’Esquadra?

El primer examen de Mossos d’Esquadra té tres subproves:

  • Subprova de coneixements
  • Subprova aptitudinal
    • Qüestionari tipus test de 80 preguntes amb quatre alternatives de resposta per avaluar el raonament abstracte, el raonament espacial, l’aptitud verbal, l’aptitud numèrica i l’aptitud perceptiva
  • Exercici voluntari d’idiomes
    • Qüestionari tipus test amb quatre alternatives de resposta per avaluar la comprensió d’una gravació en un idioma a escollir d’entre una llista d’opcions

Ara que sabeu com és l’examen de Mossos d’Esquadra, és el moment de practicar al màxim amb exàmens d’anys anteriors i amb tests similars. Ànims amb la preparació!


Exámenes oficiales corregidos de Mossos d’Esquadra [descargar gratis]

¡Hola, opositores y opositoras! Una de las mejores formas de preparar el proceso selectivo de Mossos d’Esquadra es consultar los exámenes de años anteriores y practicar con ejercicios similares.

En este artículo encontraréis exámenes oficiales de las Ofertas de Empleo Público de 2020, 2021 y 2022, con plantillas correctoras. ¡Y os los podéis descargar gratis!

Descarga gratis exámenes oficiales corregidos de Mossos d’Esquadra

Os hemos preparado un documento con las preguntas de los exámenes de las convocatorias 2021-2023 de Mossos d’Esquadra (OEP 2020, 2021 y 2022). Además, incluye plantillas correctoras para que sepas al instante las cuestiones que debes revisar.


ATENCIÓN: Aunque son exámenes oficiales -con la correspondiente plantilla correctora-, pueden contener preguntas anuladas o legislación derogada. En OpositaTest todas las preguntas de Mossos d’Esquadra están adaptadas al temario oficial y la normativa vigente. Además, cada respuesta incluye la justificación para ayudaros a comprender mejor el programa oficial de la oposición.


¿Cómo es el test de Mossos d’Esquadra?

El primer examen de Mossos d’Esquadra tiene tres subpruebas:

  • Subprueba de conocimientos
  • Subprueba aptitudinal
    • Cuestionario tipo test de 80 preguntas con cuatro alternativas de respuesta para evaluar el razonamiento abstracto, el razonamiento espacial, la aptitud verbal, la aptitud numérica y la aptitud perceptiva
  • Ejercicio voluntario de idiomas
    • Cuestionario tipo test con cuatro alternativas de respuesta para evaluar la comprensión de una grabación en un idioma a escoger entre una lista de opciones

Ahora que sabéis cómo es el examen de Mossos d’Esquadra, es el momento de practicar al máximo con exámenes de años anteriores y con test similares. ¡Ánimo con la preparación!


¿Tenéis dudas? Probablemente ya las hayamos resuelto en nuestro centro de ayuda. Si no encontráis vuestra pregunta aquí, escribidnos a [email protected] o llamadnos al 919040798 y os ayudaremos.

Únete ya a nuestro Grupo de Facebook «Objetivo Oposiciones Mossos d’Esquadra» y mantente siempre al día de la actualidad de la oposición en nuestro canal de Telegram especializado.

El equipo de OpositaTest

www.opositatest.com